sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Me tulemme, tulemme taas

Black and white - simple but always effective.
Täällä sitä taas ollaan; elikkoni ilmestyvät milloin missäkin muodossa. Suunnittelen parhaillaan kevään kursseja - ja aikaa hauskaa on kyllä luvassa (ainakin itselläni jo nyt...).  Vaikka olen viimeisen päälle väri-ihminen, niin täytyypä myöntää, että mustavalkoinen on aina vaikuttavaa ja ehkä tähän kaamoksen vähäiseen valoon sopivaa, rauhoittaa silmää.

My animals are here again - like Xmas bakery :)
Tunnelma muuttuu pienin keinoin ja sattuman sanelemana. Kuten yleensä, niin kävi nytkin: oli tarkoitus painaa kaksi kuvaa kokeeksi  sillä värinrippeellä, mikä oli jäänyt purkin pohjalle. Mutta värithän ovat ihmeen riittoisia, joten kiireesti etsimään kaapista lisää painettavaa. Tämä kangas olikin jo varmasti vuorossa, sillä se on lojunut kaapissani vuosikaudet ilman minkäänlaista suunnitelmaa. Täysosuma - kangashan oli kuin luotu tätä hetkeä varten. Hassua, että jopa nuo mustat töhryt ovat osa pohjakankaan kuviointia, eivät minun sotkujani. Kuin pipareita pellillä!

Ja sitten viikon väriannos...
Flowers in the darkest season -  like a promise of a new summer.

Kurssi on luvassa tästäkin - joskus sitten, kun aurinko taas hellii meitä eikä syksyn pimeys enää käväise mielessäkään.

maanantai 5. marraskuuta 2012

Iloa kaamokseen

Kummastakohan olen iloisempi - viimeisistä krasseistani, jotka toista viikkoa sitten pelastin pakkaselta sisään vai näistä huovutuksista, molempi parempi. Huovutukset ovat tässä vielä levyinä, mutta nyt jo valmiina rannekkeina. Krassit puolestaan ovat sinnikästä sorttia, nuutumisen merkkejä ei ole ilmaantunut.  Siinä esimerkkiä kaamoksen kulkijalle.
Tässä kokeiluja vetämälleni lankojenvärjäyskurssille. Kurssilaiset saivat aikaan ihastuttavia sävyjä; odotan jo seuraavia kokoontumista, jolloin yhdellä ja toisella on jo neule niistä menossa.