sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Aanelosten suojaksi

A nice folder for A4 documents; simple wax oil - water colour technique
Olen päässyt taas lempihommiini eli paperin kuviointiin. Koulussa sain hyvää palautetta portfolioistani ynnä muista värikkäistä tuotoksistani, mutta harmittelin, että taitoa ei sitten varmaan enää koulun jälkeen oikein voikaan hyödyntää kuin omaksi ilokseen. No, elämä yllättää, onneksi. Minua pyydettiinkin uudessa työssäni tekemään tai tuunaamaan kivempia kansioita (olin tietenkin vähän vilauttanut ohimennen koulutöitäni...). Tässä siis yksi, josta vielä puuttuu kuminauha. Tein sen ihan alusta pitäen eli kuvioin valkoiselle isolle kartongille, jonka sitten taittelin ja muotoilin. Pintakäsittelyjä tuli useitakin, mutta päällä oleva lakka tekee pinnasta niin hyvän, että sitä kestää vaikka kostealla pyyhkäistä.

Voi tipuparka, katkaisinko kaulasi...


Tässä toinen, joka on tehty pienemmästä kartongista ja on kyllä riittävän kokoinen aanelosille, mutta reunat jäivät vähän turhan kapeiksi.
 

Tämä yksityiskohta on litoposterista, jonka aion liimata valmiin mapin tai kansion päälle. Kuviot ovat tekijänsä näköisiä - mutta mitä muuta ne voisivat ollakaan...


1 kommentti: