keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Korviksia keveitä kuin perhosia

Earrings of paper, swinging gently as butterflies...

Kevyttä kesäkäsityötä ilmaantui ihan yllättäen, kun törmäsin kivaan ohjeeseen netissä. Viime viikon taideleirillä taas ihastuin musteen käyttöön, joten löin ns. kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Korvikset on tehty akvarellipaperista, jota niissä on useampikin kerros, mutta painoa ei juuri ollenkaan. 
Art and craft
Toisiin maalasin kuvioita molemmille puolille. Ja kun ohjeessa neuvottiin laittamaan toiselle puolelle banaanipaperia, niin yllätyksekseni sitäkin löytyi omasta kaapista melkoinen arkki - heräteostos kymmenen vuoden takaa...  Banaanipaperi on niin kaunista, että sen pintaa en halunnut peittää. Kesäisenä välipalana olen virkannut myös näitä narukoreja, joihin sitten joulumyyjäisten aikaan on kiva tehdä jotain houkuttelevaa.

Viime lauantain toripäivänä yksi yllätysvillatakkini löysi uuden omistajan ja huomaanpa, että en edes ehtinyt siitä ottaa kuvaa valmiina. Tästäpä sitten innostuin niin, että loin jo silmukat uuteen ja onhan sitä jo tullut tässä parina iltana pisteltyä jonkin matkaa. Syksyllä on taas kurssi tiedossa, joten on hyvä kertailla aina silloin tällöin itsekin takintekoa.

Enpä voi kuin ihmetellä, miten kivoja sovelluksia löytyykään paperinkuvioinnista, joka oli  yksi lempiaineitani artesaaniopinnoissa. Elämän löytöretkellä ei tiedä, mitä seuraavan mäennyppylän taakse on kätketty.  

1 kommentti:

  1. Oma kommentti ja tilannekatsaus: korvikseni saivat lentävän lähdön. Myin puolet tuotannostani (= 4 paria) entisen kotikaupunkini popup-kirppiksellä Sorssun helteisellä nurmikolla. Lämmitti tekijän sydäntä - ja mikä parasta, voin tehdä tätä sorttia lisää :).

    VastaaPoista