lauantai 12. heinäkuuta 2014

Haaveista totta

The tunic I sewed of the fabric, last presented.
Nyt on tunika valmis ja koeajokin (joen rantaan uimaan) tehty. Ihan passeli - ei siis täydellinen, mutta riittävän hyvä. Ei hierrä eikä ahdista. Selästä tuli vähän liian leveä, mutta näillä helteillä se ei haittaa. Mikäpä persoonallisia vaatteita olisi tehdessä, jos ompelutaito olisi parempi. Tai siis jos olisin ensinnäkin tarkemman työn tekijä, mutta kun aina kaavoja piirtäessä ja kappaleita sitten yhdstellessä huomaa, että olenpa taas vetänyt vähän mutkia suoriksi tai tehnyt valtavat saumanvarat tai jotain muuta vastaavaa. Kankaita kuvioidessa taas saa irrotella vapaasti milleistä tai senteistä välittämättä!

The only one and unique
Yksi on ainakin varmaa; jos joku kiinnittää asuuni huomiota, niin eipähän tarvitse sanoa, että se on vain alennusmyynnistä ostettu :). Hinta tosin tuskin nousee edes alehinnan tasolle, mutta eipä tämä uniikkikappale kävele missään vastaan eikä roiku kauppojen aletangoilla.
Varsinainen haaveiden täyttymys olisi, jos joku (ompelutaitoiinen) haluaisi minun kuvioimani kankaan. Sitä ihmettä odotellessa toivottelen kaunista kesää. Tarkoitus ei ole paljon käsitöitä harrastaa tulevina viikkoina...


1 kommentti:

  1. Heips! Siis toi on ihan täydellinen, wau. Olen nenä vihreenä täällä ja ihmettelen missä voisin oppia.....

    VastaaPoista