torstai 5. tammikuuta 2012

Tervetuloa piipahtamaan uudessa blogissani!

Uuden blogin luominen on näköjään hauskaa mutta myös haastavaa. Harvoin elämässä voi yleensäkään odottaa, että kaikki palaset ovat täydellisesti valmiita ja yhteen sopivia jotain tiettyä asiaa tai tapahtumaa varten - harvoin siihen edes aika riittäisi. Niinpä tämän blogin kanssa on sama juttu; on korjailtava puutteita sitä mukaa kuin niitä huomaan ja ymmärrys - toivottavasti - lisääntyy. Tervetuloa siis vain artevasaanin sivuille!  Nimen keksiminen ei muuten ole sekään aivan yksinkertaista, kuten nimen keksiminen lapsellekaan. Ehkä lukijat hahmottavat nimen idean: löin kaksi kärpästä yhdellä iskulla eli nimi sisältää sekä minun nimeni että "melkein-ammattini" :).
Joulun aikaan huomasin, että virkkaamani pienet narukorit olivat tosi käteviä antaa (tryffeleiden kera) lahjaksi. Niinpä nyt kerrankin olen kaukaa viisas ja aloin tehdä niitä lisää. Aiemmat olin virkannut peräti nro 2:n koukulla, mikä oli melkoisen tuskallista. Nyt käteeni sattui koukku 3,5 - mikä ero. Johain alkoi koreja syntyä!  No, jos nyt ihan rehellinen olen, niin kauniimpia taisivat olla ne pienemmällä tehdyt, mutta eivätpä nämäkään hassumpia ole.

Jaa-a, onkohan tässä nyt kyseessä sitten vasaani... Oli mikä oli, kyllä se vähän näyttää, mitä tästä blogista saattaa löytyä.

Leppoisaa loppiaista!

5 kommenttia:

 1. Onnea ja menestystä uudelle blogille! :)
  Oma tontti on aina oma tontti!

  VastaaPoista
 2. Onnea uudelle blogille! Kiva, ettet kokonaan vetäytynyt blogimaailmasta, vaikka Yliveto tulikin tiensä päähän :)

  VastaaPoista
 3. Onnea ja iloa uudelle blogillesi!

  VastaaPoista
 4. Lukijana piipahdan minäkin säännöllisesti. Yhden tien päätös on toisen alku. Mukavaa ja vuorovaikutuksellista taivalta toivottaen Tiina

  VastaaPoista
 5. Hienoa intoa, iloa ja yritysta!
  Hyvää jatkoa blogille ja artesaaniudelle. :)
  Tiinary

  VastaaPoista