lauantai 28. tammikuuta 2012

Pipo päässä pakkasella

Tässä taas yksi kaksinkertainen pikkumyssy. Näitä on kiva tehdä, tulevat nopeasti valmiiksi eikä tarvitse tehdä toista samanlaista. Viime viikot olen huovuttanut ahkerasti ja testaillut erilaisia mahdollisuksia. Tämä pieni koriste ja ylimääräinen lämmike ei siis ollut ollenkaan suunnitelmassa, mutta kuinka ollakaan, sopi mainiosti tähän, vaikka - uskokaa pois - langat eivät ole ollenkaan samoja. Minun silmääni viehättää tuo, että toinen lanka kuultaa vähän neuleen läpi.

Myssyä voi hyvin pitää myös näinpäin.
Sarja jatkuu... Voin toki tehdä pipon jos toisenkin peräkanaa, kunhan ei tarvitse tehdä samanlaista :). Eli en ole sen paremmin sukan- kuin tumpunkutoja. Tässäkin on kaksinkertaiset korvaläpät, mutta ei sentään huovutuksia. Myssy varmaan kyllä huopuisi hyvinkin, jos sen laittaisi pesukoneeseen, mutta sitä koetta en ole viitsinyt tehdä.

Tässä vielä yksi kiva kokeilu.  Tein pienet kokeilupalat pesukoneeseen ja yllätys yllätys: sain niistä oikein mukavat ja lämpimät ranteenlämmittimet. Kun nyt olen yrittänyt tehdä näitä lisää, niin aina menee jokin pieleen. No, vielä en ole tietenkään antanut periksi, kokeilut jatkuvat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti