sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Sitä sun tätä suvista

Nämä kaksi muhkeaa pussukkaa liittyvät työasioihini ja kätkevät sisälleen melko monta muuta pussukkaa ja hernepussia. Kankaan värjäsin ja painoin ekana opiskeluvuonna näyttötyön testimateriaaliksi ja nyt sille onneksi löytyi käyttöä. Jotta käsityön osuus olisi maksimoitu, olen myös tehnyt nyörit puuhaarukalla (=tehnyt ja purkanut, tehnyt ja purkanut, vaikka muhkurat olisivat jääneet nauhakujan kätköön).

Tilattiin pyöreäpohjaisia ja niitä tulevat saamaan. Enpä osannut oikein arvioida mittasuhteita, joten näistä tuli reilun kokoisia - ehkä jatkossa sitten vähän pienempiä.
Pohjaväri on maalattu ruiskuemulsiolla ja kuviot painettu leimasimella. Eipä kävele samanlaisia vastaan.

Kuva-arvoitus 1

 Artevasaani pystytti popuppuotinsa yhdeksi illaksi tämmöisiin maisemiin :). Kauppa kävi mukavasti, vaikkei ihan Talikkalan markkinoilla oltukaan...
Kuva-arvoitus 2


 Mitäs arvelette tässä olevan? Ennen ostosta piti hieraista silmiä, että näenkö oikein...Tässä ratkaisu ekaan arvoitukseen, ainakin melkein :).

Silkin houkutuksia

Silkkihuivini ovat huvenneet ja olisi aika tehdä uusia. Muutenkin on semmoinen olo, että kaikkea kivaa tekisi mieli kokeilla. Yhden kokeilun ehdinkin jo aloittaa ja ollaan tässä vaiheessa. Rypistelin ison silkin ja maalailin sitä epämääräisesti moneen kertaan. Lopuksi ripottelin vähän karkeaa suolaa märimpiin paikkoihin. Jännä nähdä, tuleeko näillä tempuilla käyttökelpoinen vai jatkanko vielä työstämistä. Taidanpa mennä kurkistamaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti