sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Lämpöä niin villasta kuin väreistä

Blogimaailmassani on ollut hiljaista kuin huopatossutehtaassa - ja siellähän minä melkein olenkin, kun jatkuvasti häärin näiden villojeni kanssa. Ihanaa luomisen työtä tämä on, vastaa ihan piirtämistä tai maalaamista - joille ei nyt ole aikaa löytynyt ollenkaan. Tehdessään keksii aina jotain uusia juttuja ja kaikenlaisista pienistä palasista saa mukavia efektejä. Näihin rannekkeisiin leikkasin siivuja oranssista "porkkanasta", joita muistaakseni erään huovutuskurssin opettaja kerran auliisti jakeli ylijäämämateriaaleistaan. Tuota kirjavaa lankaa (isoveli) olen joskus hamstrannut alennusmyynnistä ja onneksi sitä tuntuu riittävän, vaikka yhtä ja toista on tullut vuosien mittaan siitä jo tehtyä.
Siinäpä niitä on; ei tosin kaikki, mutta uusimmat mallit. Etualan "turverannekkeet" edustavat vähän uutta värimaailmaa; luonnonmusta on aivan ihana tausta monellekin värille, mutta erityisesti tälle oranssille.

Ja sitten kurkistus värjäyspuolelle:
Vahvoja elämän värejä löytyy täältäkin. Eipä ole aavistustakaan, mitkä värit ovat trendikkäitä ja tämän syksyn muotia - minä menen näillä :).

Syyskuun kalenterissa on monta kivaa - ja uuttakin - juttua. Vajaan viikon päässä häämöttää Tallinna ja Karnaluks kaikkine ihanuuksineen, kahden viikon päässä Wiljanpäivät kotikaupungissa; Suomi-filmin tunnelmissa on hyvä taas avata päiväksi lypsyhuivipuoti. Kuun puolivälissä alkavat kansalaisopiston kurssit, joita elämän yllätykseni minun vedettäväkseni tuli roppakaupalla - siltä ainakin nyt tuntuu. Syksyhän on aina merkinnyt uusien asioiden aloittamista. Ihana, että niitä yhä löytyy enkä kai itsekään ole vielä ihan jämähtänyt :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti