sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Talven väistyessä

Nytpä löytyi taas niin mielenkiintoinen huivi, että täytyy jo esitellä keskeneräisenä. Netin runsaudensarvesta se yhtenä päivänä osui silmiin ja niinpä tilasin ohjeen ja aloin töihin. Malli on nimeltään Leftie ja suunnittelija Martina Behm. Onneksi alla olevan villatakin lankoja oli jäänyt niin paljon, että niistä vähintäänkin yksi huivi syntyy. Tekotapa on mielenkiintoinen ja - kuinka ollakaan - koukuttava, joten ei siis varmaan jää tähän ensimmäiseen kappaleeseen.

Olen nauttinut täysillä hiihtokaudesta, mutta kun se nyt tällä korkeudella yhtäkkiä lopahti, niin sittenpä suuntaan katseeni jo kesäisiin toripäiviin, joita toivottavasti on tulossa. Lisää lypsyhuiveja siis! Olinkin jo aikaisemmin värjännyt yhden pompsin ja niin pääsin heti painamaan.

Nämä eivät ole tavanmukaisia kolmiohuiveja, vaan vaihteeksi neliöitä. Kaulassa ne näyttävätkin muhkeammilta, mutta päässä kolmiohuivi taitaa olla parempi. Torillapa sen sitten näkee, mikä ihmisiä enemmän kiinnostaa.
Tässä taas on kaksi unelmankevyttä kolmiohuivia, joiden värityskin korostaa keveyden tunnelmaa. Tämmöisiä ei sortimentissani ole aiemmin ollut, joten odotan kiinnostuneena, miten ne tekevät kauppansa.

Huovutustakaan ei sovi unohtaa, vaikka säät lämpenevät. Näissä rannekkeissa lanka ei huopunut kunnolla kiinni, joten ompelin sen reiluilla pykäpistoilla. Sinänsä aika vaatimattomista rannekkeista tulikin melkoisen näyttävät. 
Vesi tippuu räystäistä, tomaatin- ja paprikantaimet paistattelevat aurinkoisella ikkunalla. Meitä on siunattu neljällä ihastuttavalla vuodenajalla, joista jokainen saapuu ajallansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti