tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuoden viimeiset

Should I finally start knitting socks...
Niinhän sitä sanotaan, että asiat vaativat kypsymistä...  Nyt minusta alkaa tuntua, että olen tarpeeksi kypsä aloittamaan sukkien kutomisen :). Johan tätä on saanutkin odotella! Nämä pinkit sukat syntyivät tässä joulun jälkeen ja ovat todella perusperussukat ja aivan suoraan ohjeen mukaan tehdyt. Biologinen ikäni ei siis ole mennyt ihan samaa tahtia sukkien neulomisen kanssa - mutta onko loppujen lopuksi väliä, missä järjestyksessä taidot karttuvat. Sen verran innostuin, että kaivelin lankakopastani sukiksi sopivia keriä ja keränperiä ja sormet jo syhyvät, että pääsisi seuraavia aloittamaan. Tämän vuoden puolella se kyllä vielä tapahtuu!
At Christmas
Jouluna pääsin testailemaan trumpettihamettani ja siihen kuuluvaa wingspan-huivia, ja hyvältähän ne tuntuivat. Omasta varastosta löytyivät vielä asuun sopivat akvarellikorviksetkin.
Tämän käsityövuoden juttu taisivatkin olla nuo lyhennetyt kerrokset, joihin nämäkin molemmat neuleet perustuvat. Kummankin työtapa on tosi kiva, joten voisinpa tehdä vaikka toisenkin hameen - huiveja on tullut tehtyä jo aika monta -  mutta valitettavasti hameilla ei ole oikein käyttöä. Ja tämä eestiläinen maavillalankahan on aivan ihastuttavaa, kuten olen varmaan jo muistanut mainita.
Monenlaista on tullut tänäkin vuonna käsillä tehtyä ja paljon ilon hetkiä on saanut kokea, kun jotain on valmistunut. Välillä näytti, että keskeneräisiä töitä on liian kanssa, mutta uuden vuoden voin aloittaa tyytyväisenä ns melkein puhtaalta pöydältä; vain virkattu kesäjakku odottaa loppusilausta.
Kiitokset blogissani tänä vuonna vierailleille! Jatketaan käsitöiden parissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti