sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Talvihamosen helmat heilumaan

A skirt by Drops Design
Trumpettihameeni on nyt kuminauhaa vaille valmis. Aikapa näyttää, tuliko tästä pitovaate vai ei. Hameessa ei sinänsä ole mitään vikaa, se onnistui aivan hyvin, mutta onhan se päällä aika erinäköinen kuin tuossa litteänä. Tekeminen oli ainakin hauskaa, sitä iloa ei voi kukaan viedä. Malli on Drops Designin ja perustuu, kuinka ollakaan, ainaoikeaan ja lyhennettyihin kerroksiin. Ja lankahan on - kerrataan nyt vielä - Aade Lõngan maavillaa ja erittäin miellyttävää neuloa. Kesämuisto Haapsalusta!

My desire to make bags seems no end. Own print, black-white
Kassiflow on ollut niin ankara, että on pitänyt jo ottaa järki käteen ja toppuutella. Näin siinä käy - juuri kun pääsee hyvään alkuun. Innostun aina itse näistä tekemisistäni niin kovasti ja siinä vaiheessa hurahtaa luulemaan, että kaikki niitä haluavat. Kasseja on toki ostettu ja ihailtu, mutta eiväthän ne nyt ihan joululahjojen ydintä ole (valitettavasti!). Tämä on reilun kokoinen, tyylikäs mustavalkoinen primitivo.


Mistähän löytyisi sammalenvihreästä kassista haaveileva? Tätä ei vielä tosin kukaan ole nähnytkään, valmistui vasta eilen myyjäisten jälkeen. Kaksi kappaletta odottaa painettuna ja leikattuna ompelua ja sitten panen pisteen kassiosastolle - ellei nyt asiassa tapahdu jokin yllättävä käänne. Minähän olen aina valmis tekemään lisää :).

Eiliset myyjäiset poikivat vähän huovutustilauksia, joten seuraavaksi hyppäänkin sitten villojen kiehtovaan maailmaan. Huovutus on jäänytkin viime aikoina vähemmälle, kierrän jonkinlaista rinkiä näiden tekniikoiden välillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti