sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kanoja ja muuta kivaa

Hens at the T-shirt
Torilla on jo ehditty kaivata aikuisten t-paitoja, ja asiakkaiden toiveisiinhan pitää vastata :). Aika näyttää, ovatko kanani vastaus - tässä niitä nyt joka tapauksessa on. Suuria riskejä en ottanut, paitoja on vain viisi. Kuva ei myöskään ole tallessa missään, joten ei näitä kyllästymiseen asti tulla katukuvassa näkemään...

Värivalikoimaa sain pieneenkin sarjaan sentään mahtumaan. Kahdessa paidassa seikkailee varmaankin toisesta kanalasta karannut kana eli seulani taisi mennä jo tukkoon alareunastaan ja piti vähän paikkailla kuvitusta - onneksi konsteja löytyy.

Turkish bamboo yarn, a pleasant knitting experience
Kesäneuleeni valmistui sopivasti näin alkukesästä. Neulomisesta aionkin nyt ottaa vähän kesälomaa, siis aion... 
Yleensä alku aina hankalaa, mutta tässä puserossa alku sujui todella lupaavasti, mutta myöhemmin tuli ongelmia. Langan (Alize bamboo fine) löysin keväällä Karnaluksista, ja se on todella miellyttävää. Huomasin tosin heti, että se on niin ohutta, että yksinkertaisena siitä olisi tullut ikuisuusprojekti. Liukuvärjätyssä langassa olikin sitten oma asettelunsa, että sai molemmat langat kulkemaan suurin piirtein samasta värjäyskohdasta. Ensimmäisessä kappaleessa se vielä sujui, mutta sitten kun piti ruveta katsomaan, että saisi vielä etu- ja takakappaleen raidat jotenkin kohdilleen ja hihoista suunnilleen samaa paria...  Kaiken lisäksi lanka, joka siihen asti oli ollut kuin unelma, alkoi kummasti mennä sykkyrälle, joten käytinkin aika paljon aikaa niiden sykkyröiden kanssa värkkäämiseen (joka kyllä on minulle aika mieluista!). No, kun sain kappaleet valmiiksi, niin se oli siinä - istui kertaheitolla. Lanka on siis turkkilaista bambulankaa ja erittäin juoksevaa, mutta myös jotenkin painavaa.
Nautitaan kesästä! Juhannusruusu avasi ensimmäisen kukkansa, tänään näin jo sudenkorentoja. Jokainen päivää tarjoaa ihmeteltävää yllin kyllin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti