keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Kesäisiä korviksia

Paper ear rings, still popular at the market
Kesä on suosinut paremmin sisätöitä - jos nyt asian näin positiivisesti haluaa ilmaista. Niinpä päätin tuossa juhannuksen aikaan tehdä pitkästä aikaa vähän akvarellikorviksia ennen kuin taito ruostuu. Vielä onnistuivat! Näissä kaikissa on taas useita värikerroksia. Tekemisessä onkin se juuri niin mielenkiintoista, että milloin koru on silmissäni valmis; kuviointiahan pystyy jatkamaan miten kauan tahansa. Yritin tehdä taas vähän erilaisia ja ainakin itselleni nämä uusimmat erottuvat joukosta.

Many Finns like the blue colour.
On vaikea sanoa, minkä värisiä korviksia menisi eniten. Sen sijaan tiedän kyllä, mitä menee vähiten: punaisia. Punaisten huonompi menekki on vähän mysteeri, sillä huiveista taas punaisia menee eniten. Ehkä ostajien ikäjakaumalla on vähän tekemistä asian kanssa. Kaikkea pitää joka tapauksessa olla tarjolla ja on kiva seurata, miten ihmiset korunsa - tai huivinsa tai paitansa - valitsevat.
Black & white - always in fashion
Mustavalkoisilla on aina kannattajansa. Ja valikoimistani löytyy sekä mustavalkoista että valkomustaa (onko tämmöistä sanaa olemassakaan???). Muste on kivaa ja tehokasta, sillä musta on oikeasti mustaa. Voi niitä pitkiä vuosikymmeniä ilman mustetta sieltä kansakoulun ekaluokalta viime kesään - silloinhan minä tämän ihmeaineen uudelleen löysin:). Ja mustevarastossani on kyllä värejä jo aika lailla.

Paperikorvikset ovat kevyitä, mutta onneksi eivät sentään lentäneet taivaan tuuliin, kun niitä tänä iltana torilla myin.

1 kommentti:

  1. Ihania nämä korviksesi! Kumma kyllä mun suosikkeihini kuuluvat punaiset korvikset.... kun teet paperikirviksia, niin eihän tuo nyt voi olla mitään ihan tavallista akvarellipaperia, vai kuinka?

    VastaaPoista