sunnuntai 24. elokuuta 2014

Syksyyn valmistumista

Felting again after a while
Käsitöissä mennään edelleen torit ja markkinat mielessä - ja syksy. Tänään Pertun päivänä on kyllä meilläpäin saatu nauttia kivasta syyskesän poutapäivästä (ainakin tähän asti) eli Pärttulin pikkukesästä kaikesta päättäen. Menneellä viikolla huovutin pitkästä aikaa rannekkeita, koska niille on jo ollut menekkiä.

Tätä paria tehdessäni mietin, olenko nähnyt koko kesänä kanervan kukkivan. En muista - ja vika on kai itsessäni. Joko olen kulkenut silmät ummessa tai sitten en ole metsään sattunut oikeaan aikaan. Väriyhdistelmä toi joka tapauksessa kanervat mieleen.

Every pair is different
Sinistä taivasta ja mustikoita on sentään näkynyt, ihan tänäänkin! Ja puolukatkin jo tervehtivät metsässä kulkijaa punaisin poskin. Luvassa siis vielä monta onnellista ja värikästä hetkeä metsän siimeksessä.

Voipa olla, että tässä lähiviikkoina pesukone vielä pyörittää muutamat rannekkeet. Mitenkään koneelliseksi tätä työtä ei silti voi sanoa.  Kone tekee sen tylsimmän ja työläimmän osan, mutta sitä ennen ja sen jälkeen minulla on vielä monta työvaihetta.

Mikä se siellä ropiseekaan.... No sadepa tietysti; pitkästi ei tällä kertaa tästä pikkukesästä saanut nauttia. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti