sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Ompelukone ja pesukone hurisseet

Two pouches of a fabric I painted some years ago
Työpaikallani kaivattiin ilokseni näin syksyn saapuessa uusia pussukoita. Kävin siis taas kertaalleen läpi kangasvarastoni, ja nyt pääsi tämäkin muutama vuosi sitten maalaamani kangas hyötykäyttöön. Olen sitä ehtinyt jo moneen kertaan aiemminkin sovitella yhteen jos toiseenkin tarkoitukseen, mutta aina se on mennyt takaisin komeroon. Kuosi on sangen yksinkertainen, mutta miellyttää raikkaudessaan omaa silmääni enkä ole muita vastaavia tehnyt.
Tässäpä käyttötarkoitukset. Isompi on tablettia varten. Koska koneessa on suojakuori (kuvan koneessa ei), niin en laittanut pussukkaan mitään pehmustetta, vain vuorisilkin ja suuhun tarrakiinnityksen. Tilaa piti varata myös laturille. Kankaan väritys on sikälikin hyvä, että se erottuu hyvin isommastakin kassista muiden tavaroiden joukosta. Pienemmästä pussista pilkottavat laminoidut ja magneetein varustetut kuvat, jotka myös olen askarrellut.

Marimekkko on the left, my own on the right
Nämä ovat ihan peruspusseja kaikenlaisen pikkutavaran kuljettamiseen. Vasemmanpuoleinen on Marimekon design, oikanpuoleinen minun omani. Lisää on tulossa, kunhan ehdin istua ompelukoneen ääreen. Näillä markkinoilla kysyntä ja tarjonta ovat kutakuinkin tasapainossa!
Colours, colours!
Rannekkeet eivät ole vielä oikein tehneet kauppaansa, mikä saattaa kyllä johtua myös tästä kesäisestä säästä. Tosin huomaan nyt, että taisin myydä yhden parin niin, ettei siitä jäänyt edes kuvaa. Ensi lauantaina olen taas myyntitouhussa.

Neulomis- ja virkkaamislakkoni on pitänyt ilman ainuttakaan retkahdusta! Ensi kuussa on ikisuosikiksi muodostunut yllätysnuttukurssi, jota varten on varmaan viisainta vähän verrytellä puikkojen kanssa itsekin, mutta ei vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti