perjantai 19. syyskuuta 2014

Tikkua ristiin

Bags once again, with a new print
Palakaupasta löytyi taas sopivia palasia samaa kangasta, josta olen työpaikalle tehnyt kassisarjaa. Onneksi kasseja tarvitaan, joten saatoin hyvällä syyllä ryhtyä lempipuuhaani (siis yhteen niistä monista...) eli kankaankuviointiin. Pitkästä aikaa tuli myös idea uudesta printistä, joka näkyy vasemmanpuoleisissa kasseissa.
3 + 3 + 3 + 3....
Muilla kuoseillani ei  juuri ole nimiä, mutta tästä näin heti, että nyt syntyi "Tikkua ristiin". Luonnosten tekeminen on jännää ja minulla kuviot löytyvät nimenomaan piirtämällä, ei valmiista visiosta. Silmät odottavat siis, mitä vasen käsi saa aikaan :). Kuvioideni on oltava aina joka suuntaan toimivia ja se on myös yksi kiva haaste piirtämisessä.
New print tested on a scarf
Kuvioiden pitää tietenkin olla mahdollisimman monikäyttöisiä ja ajattomia. Lypsyhuivikin sai siis uutta ilmettä.

One simple and one more decorated
Kasseja tehdessä leikkaan pohjan kulmaa varten pois pienet palaset ja siitä jäännösmateriaalista saa sitten vielä pussukoita. Tässä tötsässä on pyöreä pohja. Eläinpussukka tuli ja meni - ensimmäinen asiakas nappasi sen mukaansa viime lauantain markkinoilla. Sen vuorikin oli itse kuvioimastani kankaasta. Eläinkankaita on vielä, joten pitääpä ahkeroida joulumarkkinoille.

Ja nyt jatkamaan käsityöläisen antoisaa elämää... Tässä jos missä kättensä työt sekä näkee että tuntee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti