sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Sinisten hetkien lumoissa

Blue like the moments just before sunset in our winter wonderland
Oi tämä ihana talvi! Yhtä lailla voin kyllä todeta, että oi nämä ihanat villat :).  Tässä viimeisimmät tuotokset, jotka sain vielä kokoon sinisten villojeni rippeistä: pitkä kapea huivi ja rannekkeet. Vaikka itselläni on omanlainen värimaailma eikä näin sininen, niin ihastelen silti aina värien sointuvuutta, olivatpa ne mitä tahansa. Miten paljon värit ihmiselle antavatkaan!

Tuon kiharaisen langan tarina ulottuu vuosikymmenten taakse - aikaan, jolloin kaikki (melkein) oli ruskean sävyistä. Sitä oli jäänyt hyvään talteen, josta sen nyt nappasin nykyaikaan ja värjäsin.

A wingspan scarf of scraps, soon finished
Kurssini pyörivät, ja omatkin käsityöt menevät vähän niiden ehdoilla. Tässä kahden viimeisen lauantain myötä syntynyt viritelmä; ajattelin tehdä vain vähän matkaa malliksi wingspan-huivia valmiiden mallikappaleideni lisäksi, mutta työ alkoi viedä mennessään ja kasvoi kerros kerrokselta. Langat ovat muuten suurelta osin jo olleet roskiin menossa, mutta onneksi eivät menneetkään. Kirjavaa on, mutta veikkaanpa, että lopputulos on kaikesta huolimatta aika hauska.

My dear creatures
Edelleen vain pukkaa näitä eläimiä. Harrastan postikorttien lähettelyä tuntemattomille ympäri maailmaa (postcrossing.com), ja tämä katras lähti Saksaan. Suomen vientiä maailmalle sekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti