sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Muuttolintujen aikaan

My birds are created to help kids to practice velcro shoes etc.
Ompelukoneeni on surissut viime päivinä tavallista ahkerammin, ja niin ovat kyllä aivotkin raksuttaneet. Työpaikalla pyydettiin, että tekisin jotain, minkä avulla voisi harjoitella lenkkareiden tarrojen kiinnittämistä - sekään ei välttämättä kaikilta suju tuosta vain. Onneksi keksin nämä tarrasiipiäiset, joita on syntynyt jo muutama.Tuotesuunnittelu on kivaa!
The wings and feet can be torn apart.
Linnuilla irtoavat sekä siivet että jalat. Tasapainon kanssa on vähän kiikunkaakun, kun jaloissakin on täytettä eikä gravitaatiopisteetkään tainneet osua ihan optimaalisesti :) No, siinä sitä nyt kuitenkin ihmetellään, löytyisikö mitään suuhunpantavaa. Oikeanpuoleisen tipun kangas on Marjatta Metsovaaran suunnittelemaa laadukasta satiinia, ajanoloon tosin jo vähän haalistunut. Vasemmanpuoleinen on tarkoitettu näkövammaiselle, joten kankaiden on oltava yksiväriset ja värikontrastien selvät. Kuljetusta varten jokaisella on jonkinlainen pussukka ja myös niihin laitoin tarrapalat. Ylhäällä näkyvä lankarullakangas on omaa tuotantoani. 
Tämä pullea ilmestys on vakosamettia, ja sitä on jo ehditty testata ihan tositoimissa.Sille tein alla olevan kassin. En muista, mistä tuo ruutukankaa palanen on peräisin, mutta vihdoin se nyt löysi paikkansa sekin.
Each bird has a "nest" for transport, with velcros as well.
Itsekin olen saanut jotain uutta..
A selfie with a self-felted vest
Kun "selfiet" tuntuvat olevan päivän sana, niin tässäpä nyt selfietä kerrakseen. Tämän huovuttamani liivin kävin eilen testaamassa yhteisvastuukeräyksen konsertissa. Hyvin kelpasi, ja oli kiva päällä. Eipä jää viimeiseksi, kun villojakin on tullut hamstrattua.
A knitted cocoon - a funny design of a Finnish nurse

Sattumoisin kuulin toukkapusseista, joten tässä minun versioni. En ole vielä selvitellyt, mihin pussin lähetän, Leo-leijona tässä vain mannekeeraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti