sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

A niin kuin ARTESAANI

The word ARTESAANI was my dream - and now I see it written.
Tässä tärkeimmät kuulumiset!  Kaikista merkittävin on tuo sana ARTESAANI, jota olen viime vuodet sieluni silmin katsellut :).  Minulla ei olisikaan ollut mitään vastaan, vaikka se olisi kirjoitettu vähän isommallakin...  Nyt on aika tuuletella (on tullut kyllä tehtyäkin) ja sitten suvivirsipäivänä on vielä ruusu luvassa. No, varmaan on suurempiakin tutkintoja olemassa ja ihmisillä suurempia saavutuksia ylipäätään, mutta minun elämässäni tämä on kyllä ihan merkityksellinen etappi, josta voin taputtaa omaa päätäni - varsinkin kun tie on vienyt jo eteenpäin.  Iso kiitos myös kaikille, jotka ovat kannustaneet minua opintielläni - olette väsymättä jaksaneet katsella monenlaisia teelmyksiäni joko blogissa tai ihan livenä - sehän se juuri on antanut uutta intoa!

The wingspan scarf as I made it - after dyeing the wool myself.
Ja sitten näihin arkisempiin saavutuksiin.. Kuinka ollakaan toisesta wingspan-huivistani kehkeytyikin kauluri. Kirjavat langat ovat siis itse värjäämiäni, musta on seitsemän veljeksen jämiä. Tällä wingspan-kokemuksella jo näkee, että hyvin erilaisia versioita voi saada aikaan. Työ on hauskaa ja helppoa.  Seuraava lankaeräkin jo odottaa uusia värejä.

Olisikohan nyt aika jo ennakoida kesää ja siirtyä vähän kevyempiin käsitöihin? Ainakin otin pitkästä aikaa esille silkkihuivin ja piirtelin gutalla kuvat. Luvassa siis ihania hetkiä värien maailmassa...

1 kommentti: