tiistai 28. toukokuuta 2013

Kesäillan inspiroimaa kierrätystä

In the morning the cushions still were my linen trousers :)
Sattuipa hauska juttu, ainakin lopulta. Hoksasin, että tummissa pellavahousuissani oli ammottava reikä, jota ei voinut korjata mitenkään. No, työnsin housut kuitenkin pesukoneeseen ja ajattelin, että jotain pussukoita niistä vielä joskus syntyy, ehkä. Päivän - tai oikeastaan illan - aikana ne ovat nyt sitten kokeneet todellisen muodonmuutoksen. Huomasin, että lahkeista saa varsin vähällä vaivalla koristetyynyt - kuten tosiaan saikin. Tämä leimasin tuntuu taas sopivan niin hyvin tähän työhön.
Takapuolet jätin yksivärisiksi ja eikös se housunlahje vielä sieltä hahmotu. Ei tosiaan tarvinnut kuin pohjaan tehdä sauma. Avonaiseen päähän aion kyllä vielä kiinnittää napit, mutta jääköön se nyt vaikka huomisiltaan.

Olen nuuka materiaalien suhteen (kuten voi tästäkin huomata!) ja niinpä halusin myös käyttää painovärin mahdollisimman tarkkaan. Ajattelin, että leimaan nyt vielä ne loput housunriekaleet, saanhan vaikka kivoja tilkkutyöaineksia.
Very practical with a pocket, isnt'it?
Tilkuistapa syntyikin sitten heti saman tien kolmas tyyny, jossa kuviointia on molemmilla puolilla. Ja eikös vain ole luksusta, kun on taskukin vielä pisteenä iin päälle.

Summa summarum - housujen hajoaminen ei harmita yhtään!

1 kommentti:

  1. Hienoja! Mäkin heitin just yhdet pellava housut meneen - voi harmi! Olisinpa tajunnut....

    VastaaPoista