sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Ompelukoneen hurinoita

A piece of paradise
Huomiset myyjäiset entisessä koulussani saivat minut kehittämään uuden tuotteen. Onneksi muuta myytävää kuten rannekkeita ja lypsyhuiveja on talven aikana kertynyt sopivasti. Koristetyynyidea putkahti melkein vahingossa - niinhän niillä ideoilla toisaalta on tapanakin. Vaaleapohjaiset tyynyt on painettu vanhalle himmeäkukkaiselle verholle, mikä antaa kivan säväyksen minun kuvioihini. Kun olin kaksi verhoa painanut ja seula sen kuin vain parani, piti ruveta katsomaan, mitä muita kankaanpaloja kaapeistani löytyisi. Ja löytyihin niitä.
The light ones are made of some old curtains, recycling
Sama kuvio ja samat värit, mutta erilaisilla pohjakankailla tunnelma vaihtuu kivasti. Kun sinisiä tyynyjä katsoo kaueampaa, kuvio näyttää lähes abstraktilta.Harmaa taas on kaikkein harmoonisin sarjasta. Vahinko, sinistä ja harmaata kangasta riitti vain muutamaan tyynyyn - vai onko sittenkin niin, että on paras lopettaa juuri, kun
työ on makeimmillaan...  Seula on nyt puhdistettu eikä kuviosta jäänyt edes kopiota, joten tämä sarja ei jatku. Odotan taas kuin lapsi innoissani huomista päivää - en mitään ostoryysistä, mutta kaikkia pieniä tarinoita, joita varmaan kuulen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti